Gondolkoztunk már azon, mennyire unalmas néha bérszámfejtőnek, logisztikusnak vagy eladónak lenni? Néha mindenki elmereng azon, mi lenne, ha valami teljesen más irányba indulna el és változtatna a munkáján. Nos, ha erre vágynál, itt van néhány igazán különleges munka a világból.

1. Profi ölelő

Külön cégek léteznek a világon azzal a céllal, hogy közvetítsenek nekünk egy profin ölelő embert. Ha egyedül lennénk, és kellene valaki aki jól megölel, csupán 18-20 000Ft-nak megfelelő $-t kell fizetni.

2. Profi alvó

Azt hiszem, ezt nagyon sokan bevállalnánk! Bizony, ezért is fizetnek hotelek, hogy emberek egyedül kipróbálják a szobáikat, ágyaikat. A munka fele az alvás, a másik fele az élmény dokumentációja.

3. Profi gyászoló

Ez annyira különös, hogy csak is Ázsiából jöhet. Bocsi sztereotípiák…Az ázsiai kultúrában azt tartják, hogy a temetésen minél hangosabban sírnak az emberek, a halottat annál jobban segítik a túlvilágra való átkelésben, éppen ezért fel lehet fogadni embereket, akik ordítva, kivetkőzve magukból zokognak a temetésen.

4. Kutyatáp tesztelő

Igen, jól gondoljuk. A kutyatáp tesztelő nem az, aki elviszi a blökit a gyárba, hogy az belekóstoljon az új készítményekbe, hanem az az ember, aki megkóstolja a kutyatápot! Ezt ne is ragozzuk.

5. Búvár pizzafutár

Floridában létezik egy víz alatti hotel, ahova előszeretettel rendelnek pizzát a vendégek és hát hogy máshogy lehetne lejuttatni az ebédet, ha nem búvárokkal?

6. Zsebkendő szagoló

Mindenki használ zsebkendőt…legalábbis reméljük, viszont tudjuk-e melyik, miért olyan illatú amilyen. Nos, nagyon sok munka és még több „szagolgatás” rejlik a háttérben, a profi szaglászók állíttatják be az aromák intenzitását.

7. Sorban álló

Ezeket az embereket fel lehet bérelni, hogy helyettünk álljanak sorba különböző helyeken. Amerikában ennek nagy múltja van - ismerjük a Black Friday-os verekedős szituációkat – ahol az egyes leárazásoknál vagy egy új film premierjén megőrül a (vásárló)közönség. Magyarországon maximum a postai és a kórházi sorban állásra tudnánk használni őket.

Mangoprof

A blogra készített képeket megtalálod itt:

Mangoprof instagram